Nieuwe single Sidney Bischoff als voorloper van aanstaand album

1 maart a.s. is de feestelijke release van het nieuwe album ‘Met Hart En Ziel’ van Sidney Bischoff. Voor de uit Apeldoorn afkomstig volkszanger is het de opvolger van zijn in juni 2013 verschenen debuutalbum ‘Plezier in het leven’ dat uitstekend is ontvangen. De afgelopen periode was Sidney veelvuldig in de studio van Martin Sterken te vinden om te werken aan zijn nieuwste muzikale wapenfeit.

 

Algemeen bekend ondertussen is dat de zanger van Amsterdamse komaf met een oliebollenkraam door ons land trekt en dat hij hierbij met regelmaat een liedje inzet voor zijn klanten. Als iemand met recht mag zeggen dat zingen zijn lust en zijn leven is, dan is dat Sidney Bischoff wel!
Wie op 1 maart Café De Veemarkt in Doetinchem bezoekt voor de albumpresentatie van Sidney, krijgt optredens voorgeschoteld van artiesten als: (‘De Rolleman’) Lenie Gerrits, Mark Rijs, Tinus Hoekstra, Karin Welsing, Tony van Boxtel en Franky Falcon e.v.a. De presentatie van dit evenement is in handen van de RadioNL-presentatoren Alfred Voogd en Hessel Wijkstra, kortom dat beloofd nu al een hele bijzondere release-party te gaan worden. Voorafgaand aan deze festiviteiten is nu alvast de single ‘Jij Bent De Mooiste Roos’ verschenen. Een levenslied pure sang, een lied volledig op het lijf geschreven van Sidney Bischoff ook en eentje die de liefhebber van dit genre naar verwachting volledig zal gaan omarmen. Voor de tekst, muziek en productie van deze op het Rood-Hit-Blauw verschenen plaat tekende Martin Sterken!   
Informatie over Sidney is te verkrijgen via; http://www.sidneybischoff.nl/
De CD single ‘Jij bent de mooiste roos’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms waaronder: http://www.legaldownload.net/Sidney-Bischoff+22484?si=0
De videoclip ter promotie van de nieuwe single is binnenkort op diverse televisiestations en Youtube te zien.