Nieuwe single Lissa Lewis

Lissa Lewis wordt door de media omschreven als dé Vlaamse belofte van de Nederlandstalige pop en werkt momenteel volop aan haar debuutalbum dat we dit voorjaar nog mogen verwachten… Dat de verwachtingen rond haar hooggespannen zijn, daar is de 21-jarige zangeres zich terdege van bewust, maar zelf blijft ze daar zeer rustig onder en werkt weldoordacht en stap voor stap verder aan haar carrière.

 

Met haar nieuwe single ‘Hartsvriendinnen’ zet Lissa Lewis weer zo’n stap. Was ‘Gouden Glimlach’ nog een vlotte, uptempo Nederlandstalige popsong, dan laat Lissa met ‘Hartsvriendinnen’ nu zien en vooral horen, dat ze met het nodige inlevingsvermogen en een stevige dosis maturiteit ook een emotievolle ballad overtuigend kan neerzetten.

https://www.facebook.com/pages/Lissa-…
http://www.lissalewis.be
https://www.facebook.com/VlaamseSterren
https://www.facebook.com/Globe.Entert…

 

 

Lissa Lewis

Pop zoals pop moet zijn, volgens de dikke Van Dale: populair en – van populus – dicht bij de mensen, en dus in het Vlaams. Geloof ons vrij: Lissa Lewis is uniek. “Ik ben opgegroeid met Vlaamse muziek, dus dat voelt voor mij erg natuurlijk”, aldus de nuchtere 20-jarige wissel op de toekomst.

Lissa’s wieg staat inderdaad in Kapellen, ten huize Frank Meseure en Chris Van Hoof, ook wel bekend als het accordeonduo De Melando’s.
Ze is amper 8 wanneer Lissa aan notenleer begint op de Muziekacademie in Kalmthout, en al even jong als zij niet vanachter de piano weg te branden is. In 2015 studeert Lissa aan de Hogeschool Antwerpen af als leraar muziek.

Haar blijvende passie voor muziek dwingt haar ouders sinds 2011 Lissa een plaats te geven in hun bijzonder succesvolle seniorenproductie Muzikantenstad. Daar doet de tiener podiumervaring op met live orkest. Meer nog, keer op keer is Lissa Lewis de revelatie van de show. Haar uitstraling is ravissant, maar alsnog enigszins ingetogen. Klaar om te ontpoppen, klaar om Vlaanderen in te palmen.

Dat ontgaat de organisatoren van Houden van… niet. In 2012 staat Lissa Lewis in het Sportpaleis in Antwerpen. 13.000 toeschouwers horen hoe haar stem zich naturel schikt tussen Ann Christy en Isabelle A. Op aangeven van Ilia Beyers – Globe Entertainment management – en producer Yannic Fonderie groeit daarom een eigentijds Vlaams repertoire, met de power en zeggingskracht van een Marco Borsato.

Een verfrissend geluid, een beloftevolle stem, een nieuwe ster in de wereld van de Vlaamse pop. Nu al gooit Lissa Lewis hoge ogen met een absoluut ontwapenend visitekaartje, haar eerste single Gouden glimlach.
Op haar eerste album is het wachten tot begin 2015.
Er speelt nu al een Gouden glimlach vol verwachting op onze lippen.