Nieuwe single Harten 10

Het Overijsselse duo Harten 10 timmert behoorlijk langs de weg, niet alleen in onze provincie maar ook ver daarbuiten. Onlangs deden Martien & Tineke mee aan het populaire programma ‘Bloed Zweet & Tranen, waar ze hun prachtige eigen nummer ‘Bewaar je dromen niet voor morgen’. Jurylid Lange Frans vond het nummer naar eigen zeggen ‘steengoed en supermooi’ en koos voor het duo in zijn team. Zijn teamgenoot André Hazes jr liet het ‘afweten’, waardoor het duo geen ronde verder in de opnames kwam.

Met een ervaring rijker kon het duo terugkijken op een prima optreden. De downloads van het liedje gingen binnen een uur na de uitzending (vorige maand) als een speer omhoog.

Vandaag is het dan zover, de nieuwe single van Harten 10 is gereleased. Het nummer heet ‘Blijf bij mij’ en de muziek kennen we van de populaire band Fleetwood Mac. ‘Blijf bij mij’ is geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en Coen Van Hoevelaak maakte de videoclip bij het nummer, dat op You Tube staat.