Nieuwe single (en clip) Wimmie

De nieuwe single van Wimmie Bouma heet ‘Nog 1 Kans’. Het nummer komt van het nieuwe album ‘Mooi is het Leven’.  De officiële videoclip is zojuist online gegaan >

 

 

Wimmie Bouma – Het Leven Is Mooi

Wimmie Bouma, is de rijzende ster in het volkse muziekgenre. Na het succes van zijn vorige album
“De ring die jij draagt” waarvan de gelijknamige single op 1 staat in de RadioNL Top 1500, boven André Hazes, Jannes, Frans Bauer en vele anderen, heeft aangetoond dat Wimmie een graag gehoorde artiest is bij de mensen. Liedjes uit het leven gegrepen komen zeer goed tot zijn recht bij deze sympathieke zanger, maar een vrolijk vlot nummer kom je ook zeker tegen op dit nieuwe album, de titel zegt het al in een zin waar het album om draait: Het Leven Is Mooi!
De singles Jouw tranen liegen niet en Eenmaal zijn weer goed opgepakt door de radiostations en het publiek, zoals bij de Mega Piraten Festijnen, waar Wimmie onlangs is uitgeroepen tot Piratenkroonprins!

 

 

 

 

.