Nieuwe single Colinda.

Zangeres Colinda houdt de vaart er ook in 2015 goed in. Na een viertal singles en het album “Dat komt allemaal door jou” welke vorig jaar werden gelanceerd weet de blonde Tilburgse zangeres van geen ophouden. Terwijl ze met het duet “Mannen, mannen, mannen”, dat ze samen met haar dochter Daisy afgelopen december lanceerde, hoog in de playlisten staat bij veel radiostations,  is besloten om de titelsong van het album  op single uit te brengen. “Je wilt niet weten hoeveel vraag er is om dit nummer op single uit te brengen. Tijdens de uitverkochte albumpresentatie kreeg iedereen een exemplaar mee naar huis. Daarnaast zijn er ook nog een groot aantal albums verkocht bij de betere platenwinkels”, aldus Colinda.

De clip is wederom opgenomen door Pascal Verlinden van Redgell Media.  Deze zal spoedig te zien zijn bij de landelijke TV stations, waaronder TV Oranje. Bij deze zender werd op zondag 15 februari jl. een special rond Colinda uitgezonden. Er werden opnames gemaakt bij haar thuis, in de kledingwinkel van sponsor en diverse clips passeerden de revue. Via Twitter en Facebook kreeg ze talloze leuke  reacties op de uitzending. Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl  en www.facebook.com/zangerescolinda.  Voor boekingen: Guus Pronk 06 52 40 55 14. Voor overige informatie: Roy Schapendonk 06-48 74 96 78.