Nieuwe single / clip Yoeri L’Abée.

Wellicht de verschillende hitlijsten in heel Nederland de “een beetje nieuwe Jeroen van der Boom sound” snel gaan herkennen? We hebben het over ‘Keer op Keer’ van Yoeri L’Abée. Met eerder uitgebrachte nummers als ‘Melanie’, ‘ ‘Kies voor mij’, ‘Niemand Anders’ en ‘Toen ik jou zag’ scoorde hij al in diverse lijsten, zo ook onze Sterrenparade hitlijst.

A.s zondag wordt tijdens de Huishoudbeurs, in de RAI te Amsterdam, op het hoofdpodium de nieuwe single van de net 24-jarige zanger door ’n bekende Nederlander uitgereikt. Het  nummer “KEER OP KEER” is geschreven door Laurens van Wessel en Willem Laseroms. De clip welke vanmorgen op You Tube kwam te staan,  is gemaakt door de jongens van Mr.C Productions. (Mike & Colin). Let op, Yoeri zou met deze single wel eens flink kunnen gaan scoren!!!