Nieuw single en album Eddy Willemsen

Eddy Willemsen begon zijn carrière op zijn twintigste bij de landelijke publieke omroep als presentator/dj. Hij was bij de TROS zo’n beetje te horen op alle beschikbare zenders… radio 1,2 en 3FM.  En nog steeds presenteert hij een eigen programma, nu wekelijks op radio West. Zijn andere passie is muziek maken. Hij componeert muziek, arrangeert en speelt alle instrumenten. En dat doet hij ook op zijn nieuwe single Lucky Me.

Afgelopen jaren schreef Eddy Willemsen voor zichzelf, maar ook voor veel andere artiesten. Zijn laatste wapenfeit was het album Always The Sun, een solo album dat hij opnam op Curaçao, waar Eddy zes jaar heeft gewoond. Het album daarvoor, Don’t say a Word leverde drie noteringen in de charts op.

Dit jaar verschijnt zijn nieuwe album Don’t forget to remember Met als eerste single Lucky Me. Eddy is daarop te horen zoals hij het liefst muziek maakt…. Spoor voor spoor alles zelf inspelen en inzingen. Ook op deze nieuwe single is de voorliefde van Eddy voor een Brits geluid te horen. En om dat kracht bij te zetten liet hij de single masteren in de befaamde Abbey Road Studio in Londen door Frank Arkwright, de man achter het geluid van onder meer The Beatles, Oasis, Pink Floyd en Noel Gallagher.

Ook de singlehoes verwijst naar de liefde voor Engeland. De foto is gemaakt op de beroemde “roundabout” op Penny Lane in Liverpool, waar een dertig jaar oude vervallen kroeg de illustere naam Sgt Pepper draagt….

Op Lucky Me is Eddy Willemsen te horen in een on-Nederlandse bloedvorm….

Promotie: Saskia Konings  06-46532677 
www.eddywillemsen.nl 
mastered by Frank Arkwright at the Abbey Road Studio Londen