Mestreech Op Volle Toere

Alvorens op 30 mei het evenement ‘Huub Op Volle Toere’ van start zal gaan in Maastricht met landelijke artiesten als Belle Perez, Peter Koelewijn, Jan Keizer, Henk Kamphuis, Corry Konings, Roy Donders, Lange Frans en veel meer artiesten komt organisator Huub Adriaens en zelf artiest met de video ‘Mestreech Op Volle Toeren’.

Adriaens wist eerder de Markt in Maastricht vol te krijgen en speelde in het Theater in zijn stad. Met Maastricht is Huub Adriaens maatschappelijk erg betrokken. De zanger droeg bij tijdens het afscheid van oud Burgemeester en politicus Gerd Leers die later beschermheer werd van zijn 7 daagse voettocht voor het genereren van aandacht voor kinderen die leven in eenzaamheid. Dit jaar wil de zanger met Huub Op Volle Toeren het Geusselt stadion in Maastricht vol krijgen tijdens dit uniek en groots evenement. De presentatie hiervan ligt in handen van Chiel Montagne. Mestreech Op Volle Toere is een voorproefje aldus de zanger.

Videoclip Youtube: