Marga Bult ook in Ziggo Dome

Songfestivalsterren komen op 15 mei naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Samen gaan ze daar het meezingconcert ‘Songfestival Sing Along’ verzorgen. Gisteren werden er meer namen bekend gemaakt. Marga Bult, Sandra Kim, Brotherhood of Man, Alexander Rybak, Lenny Kuhr, Sandra Reemer, Maggie McNeal, Emmelie de Forest, Edsilia Rombley, Esther Hart, Frizzle Sizzle, Marlayne. Johnny Logan, Sieneke en Marlayne Sahupala. De presentatie van de Songfestival Sing Along is in handen van Marlayne Sahupala.

Een feest der herkenning
Vrijdag 15 mei 2015 gaan de deuren van de Ziggo Dome open voor alle feestbeesten en fans van het Eurovisiesongfestival! Songfestival Sing Along wordt een feest der herkenning en een avond vol onvergetelijke hits, bekende artiesten en een geweldige sfeer. Ben jij klaar voor Nederlands grootste meezing spektakel rondom het Songfestival?
6o jaar Songfestival hits op 1 avond
Dit jaar viert het Songfestival zijn diamanten verjaardag en vandaar dat iedereen tijdens het unieke meezing-concert Songfestival Sing Along, de allergrootste hits van 60 jaar Songfestival kan herbeleven. Nog nooit stonden er zo veel nationale én internationale artiesten uit 60 jaar Songfestival op één podium! Een line-up bestaande uit o.a. Lenny Kuhr, Frizzle Sizzle, Emmelie de Forest en Brotherhood of Man betekent een afgeladen Ziggo Dome vol met fans die klaar zijn voor een spectaculaire avond. Ben jij ook bij dit unieke feest?
Op vrijdagavond, 15 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam.
www.songfestivalsingalong.nl