LOONA FT. KO & KO – OMG! DEIN BODY IST SO HEIß

Gebroeders Ko gaan hard! Niet alleen Nederland gaat plat voor “Wat Heb Jij Een Lekker Lijf”, ook in België komt de plaat uit. Ook gaan ze nu de andere kant op, samen met zangeres LOONA hebben ze een Duitstalige versie gemaakt: “OMG! Dein Body Ist So Heiß”. Inmiddels hebben ze al een aantal tv optredens voor de Duitse Televisie (ZDF en Sat1) opgenomen waarbij het drietal zeer enthousiast ontvangen werd.

 

 

De opnames zijn gemaakt in o.a. Schladming en in het legendarische Mooserwirt in Sankt Anton waar een opperbeste stemming heerste. Helemaal toen LOONA en Ko & Ko (zoals de jongens in het buitenland heten) hun plaat inzetten. Kijk zelf a.s. zondag 15 Februari om 11 uur ZDF Fernsehgarten on tour op de ZDF! De single “OMG! Dein Body Ist So Heiß” zal via de legale downloadportals vanaf vandaag een week lang o.a. speciaal voor de Carnaval te verkrijgen zijn.

 

https://itunes.apple.com/be/album/omg!-dein-body-ist-so-heiss/id966602039?l=nl