K3 loves you!

Karen, Kristel en Josje zijn ontzettend blij met hun superfans. Daarom nodigt K3 300 enthousiaste fans uit om samen met hen hun nieuwe single in te zingen. En dat is nog niet alles! Daarnaast mogen deze fans ook schitteren in de videoclip voor dit liedje! Ben jij 5 jaar of ouder en heb jij er altijd al van gedroomd om samen te zingen, dansen en stralen met K3? Dan is dit je kans! Geef je nu op en wie weet wordt jouw droom werkelijkheid!

 

Wat moet je doen?
Vul het inschrijvingsformulier  http://content.studio100.com/k3/k3-loves-you/ in en upload jouw allermooiste foto. Let er wel op dat je op 22 maart 2015 beschikbaar moet zijn en dat de set zich bevindt ter hoogte van Antwerpen ( België ).
Je kunt jezelf aanmelden tot en met 5 maart 2015. Uiterlijk 10 maart 2015 krijg jij bericht of je geselecteerd bent voor de opnames.
Huisregels
De set is exclusief te betreden door kinderen. Mama’s en Papa’s mogen hun kinderen afzetten en aan het einde van de dag weer ophalen.
De kinderen worden zeer goed opgevangen en ze zorgen ervoor dat zij niets tekort zullen komen.