Jeffrey Tanis – Ik mis je zo –

Feestend Amsterdam weet het al ondertussen: Jeffrey Tanis is een van de grootste talenten van Nederland! Jeffrey Tanis zit ondertussen alweer tien jaar in het vak en treedt nog steeds regelmatig op in de diverse feest cafés waaronder Cafe La Bastille XL / Cafe Bubbels in Amsterdam en is een van de vaste zangers van Cafe Bolle Jan in Amsterdam.

Van vrienden en collega’s hoorde Jeffrey dat zijn track “Oh sorry Gina” gebruikt werd in de bioscoopfilm “Valentino” waarin vele bekende Nederlanders een rol vertolken. Door dit grote succes werd meteen besloten om “Oh sorry Gina” in een nieuw jasje te gieten en opnieuw uit te brengen. Hierna volgt de kroegenhit “Ga nu maar weg” geschreven door Tom haver.

Jeffrey Tanis’ nieuwe single is oorspronkelijk een liedje van Will Tura. Ruim 30 jaar geleden na de Belgische charmezanger brengt Jeffrey dit gevoelige  liedje genaamd, “Ik mis je zo” uit. Natuurlijk met de sound van 2015.

Jeffrey Tanis is een feestzanger pur sang. Door zijn geweldig aangename stem is hij ook instaat om het verschil te maken vooral met nummers als “Ik mis je zo” aldus Frank van Etten. Samen met Studio Frank van Etten bouwt Jeffrey zijn repertoire uit met eigen liedjes.