Jacqueline Govaert vervangt Miss Montreal in De Beste Singer-Songwriter

De jury van De Beste Singer-Songwriter Van Nederland is vernieuwd. Nu Miss Montreal naar The Voice is vertrokken, neemt Jacqueline Govaert haar plekje in. De Beste Singer-Songwriter Van Nederland, de talentenjacht van 3FM-dj Giel Beelen, krijgt in het nieuwe seizoen bijna een volledig nieuwe jury. Alleen Giel Beelen zelf blijft zitten, maar Eric Corton en Miss Montreal beoordelen de singer-songwriters niet langer.

 

 

In plaats daarvan nemen oud-Krezip-zangeres Jacqueline Govaert en Direct-leden Spike en Vince plaats in de jury:
Ziggo Dome
Niet alleen de jury verandert, ook de plek van de audities is anders. Waar de singer-songwriters in eerdere seizoenen optraden in de Wisseloord Studio’s, mogen ze hun eerste nummer nu spelen in de Ziggo Dome!
Seizoen 4
De Beste Singer-Songwriter Van Nederland is al op maandag 16 maart terug op tv. Voorheen werd DBSSW in de zomerperiode uitgezonden, maar deze reeks is dus al in het voorjaar op de buis. Ook het uitzendttijdstip is vernieuwd: 22.00 uur in plaats van 20.30 uur. (bron De Televizier)