Jack Elmondo geeft extra aandacht aan single van zijn nieuwe album.

Al op 15-jarige leeftijd neemt Jack Elmondo zijn eerste liedjes op. Nu, 17 jaar later alweer, staat hij bekend om zijn bijzonder fraaie diep donkere sound. De in ’’s-Hertogenbosch geboren zanger groeit op in een zeer muzikale omgeving. Zijn vader, Jack van Raamsdonk Sr. is een begrip in muziekland en anno 2015 nog altijd actief bij de formatie Exit en bij duo de Hollandio’s. Maar ook Jack ’s opa maakte vroeger furore bij o.a. orkest The Boleros. En om verwarring te voorkomen koos Jack Jr. als artiestennaam Jack Elmondo en heeft hij al een DVD, albums en diverse singles op zijn naam staan.
6 februari 2015 is de Bosschenaar te zien is in het veelbesproken televisieprogramma Bloed, Zweet En Tranen op SBS6. In samenspraak met Jack’s platenlabel is besloten een extra track van zijn nieuwe album te promoten.  ‘Jij bent alles in m’n leven’ is te vinden op zijn laatst verschenen album ‘Ik laat je gaan’ dat overigens uitstekend is ontvangen. Hierop staan 12 liedjes waaronder eerdere singles als ‘Is alles nu voorbij’, ‘Heel diep in mijn ogen’ en ‘Als je alles had geweten’. Waylon v.d. Heiden tekende voor de productie van Jacks ‘s nieuwe single ‘Jij bent alles in m’n leven’ dat een swingende en temperamentvolle meezinger is dat is uitgebracht op het welbekende Rood-Hit-Blauw label.  Meer informatie is te verkrijgen via: www.jackelmondo.com