Henny Thijssen in finale Bloed, Zweet & Tranen.

Gisteravond was de halve finale van Bloed, Zweet & Tranen. De teams André & Frans en Roxeanne & Xander gingen van elk 6 kandidaten naar 3 talenten. ‘Onze’ (uit Overijssel ) Henny Thijssen, die een eigen nummer zong,  ging naar de finale samen met John West en Jeffrey Heesen voor het Team van André Hazes jr. & Lange Frans. Het team van Xander de Buisonjé & Roxeanne Hazes nam Velorisa, Driekes en Mike Peterson mee. Wie van de zes finalisten wordt het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent?

 

Volgende week vrijdag in Show 10 van Bloed , Zweet & Tranen is LIVE de Finale om 20.30 uur op SBS6. Ook de kijkers kunnen dan een stem uitbrengen!!!

Bloed, Zweet & Tranen is de zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent. Xander de Buisonjé en Lange Frans vormen samen met Roxeanne en Andre jr. Hazes de twee juryteams. ‘Bloed Zweet & Tranen’ is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Het eerste seizoen in 2013 werd gewonnen door Jason Bouman.