Heeft u zich al 1000x gewogen? Johnny Bolk wel!

Kortgeleden was de Almelose zanger Johnny Bolk te zien en te horen in de Nationale Eettest 2015 van BNN, gepresenteerd door Paul de Leeuw. De reden dat hij daar zat had te maken met zijn nieuwe single. Als zoon van een transportondernemer is Johnny Bolk trucker en transport begeleider en zo heeft hij al kriskras door heel Europa rondgereden. Dat muziek voor een trucker de enige afleiding is bij lange ritten, was het voor de meezingende Johnny een reden om zich meer te verdiepen in de muziek. Maar ook in eten!

Beginnend met „Ik heb zin in een bal met brood”, is dit de eerste zin wat Johnny zingt op zijn nieuwe single „1000x gewogen” (bekend als „Du hast mich 1000 Mal belogen”). Hiermee is de boodschap wel duidelijk: het eeuwige gevecht om af te vallen. Dus ja, dan kan je het maar beter nemen zoals het is.

Het nummer is door Johnny zelf van een tekst voorzien en opnieuw geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Daarnaast schrijft Johnny ook nummers voor andere collega’s, waaronder de nieuwe single van Arjan Venemann “Lena” en Helma van Waveren “Ondeugend”. „De trucksongs, dat is mijn wereld, maar het zelf schrijven van teksten die me bezig houden, dat vind ik ook mooi om de mensen te laten horen. Dit is iets wat ik zelf graag wil en ik hoop dat de luisteraars zich kunnen vinden met mijn gedachte.”, aldus Johnny Bolk. De nieuwe single is te downloaden op de verschillende downloadsplatforms. Officiële website: www.johnnybolk.nl 

Wil je De Nationale Eettest 2015 doen? Of het fragment van Johnny terugkijken. Ga dan naar eettest.bnn.nl.

Bekijk hier de videoclip!