Franky & Johnny – Hé schat, weet je dat

Franky Stardust en Johnny Valentino zijn twee doorgewinterde rasentertainers die al jarenlang het feestcircuit van Nederland doorkruisen. Franky Stardust maakt met zijn onvergetelijke “Mega Meezing Sensatie” de podia onveilig en Johnny Valentino met zijn “Fun en Party Show”.

Hoewel Johnny al vele succesvolle singles op z’n naam heeft staan zoals: “Oh Mona”, “Mooie Meid”, “Het Gaat Gebeuren”, is dit muzikale project voor Franky de eerste keer om zijn vocale talenten vast te leggen. De klik tussen de twee performers is onmiskenbaar en straalt er elke keer weer vanaf.

Momenteel vormen zij het gezelligste feestduo van dit moment als “Franky & Johnny” en openen met “Hé Schat, weet je dat?” een nieuwe mogelijkheid voor feestvierend Nederland om een spraakmakende act in huis te halen. Met een ‘altijd gezellig’ optreden van deze twee sympathieke heren zorgen zij voor een garandeerde verhoging van de feeststemming van uw party.