Frank van Etten neemt afscheid van zijn vader.

Precies 12,5 jaar na de megahit ‘Leef als een Zigeuner’ bereikte vorige maand ook ‘Jij bent niet meer die man van toen’ de gouden status! ‘Deze gouden plaat is de beloning voor 12,5 jaar keihard werken in de muziekwereld’, aldus Frank van Etten. Zijn zieke vader Ton heeft hem gebracht & begeleid en deze plaat kwam dus bij hem aan de muur. Alle bergen en dalen liepen Frank & Ton samen en nu moeten Frank en zijn familie afscheid nemen van Ton.

 

Ton heeft zelf de keuze gemaakt voor euthanasie. De Sterrenparade wenst Frank en de familie van Etten erg veel sterkte!

 

 

Frank schreef zojuist;

Papa.
Bedankt voor alle liefde en alle wijsheid die u mij gaf.
Die mooie herinneringen
Pakt niemand mij meer af…
Zoveel meegemaakt en samen zoveel gezien.
Samen veel gelachen maar samen ook gegriend.
Ik zal u missen grote vriend en dat ik nu al weet dat morgen de dag is dat u naar uw laatste bestemming gaat snijd in me hart….
Maar pa…
Ik ben dankbaar dat ik net zoveel lijk op u ….
Bedankt voor alles
Liefs Frank.

 

 

 

.