Fadim – Op Zeven Heuvels

Zanger Fadim uit Vliermaal in België, slaagde er (met zijn debuutalbum ‘ADYA stelt voor: FADIM’) de zomer van 2014 in, het best verkopende Nederlandstalige album in de Ultratop te scoren. Hij ontving daarvoor de doorbraak en beste nieuwkomer loftrompetprijs op het Gala van het Vlaamse lied.

Na FADIM’s opzwepende ‘Ik Sta Op Straat’ en z’n prachtige eindejaarsballade “Liefde Komt En Gaat” (waarin we een thema uit de Mattheuspassie van Bach herkennen) komt hij nu opnieuw met een up-tempo song voor de dag waarin hij z’n liefde voor een geliefde in het oude Rome in Italië bezingt.
FADIM is van alle markten thuis en kan heel wat stijlen aan, dat  bewijst hij nog maar eens met dit prachtige lied dat trouwens naar goede gewoonte een sprankelende videoclip meekreeg waarin het Italiaanse gevoel uitdrukkelijk en op erg originele manier in de verf wordt gezet.