Een plek beschikbaar in het voorprogramma van de Golden Earring!!!

Vanuit Metropool doet men al jaren hun best om lokaal aanstormend talent een podium te bieden. Dit doe ze via hun “In de Lift” programma (voorheen Kickstart!) en met de Greatest Show On Earth. Metropool; “Sommige talenten zijn het predicaat aanstormend al ruimschoots ontstegen, staan al jaren op de planken en hebben al cd’s, clips en de nodige kilometers gemaakt. Maar nog niet dat grote publiek weten te bereiken ondanks al deze inspanningen. Bands dus die een break verdienen. Die break wordt misschien wel geboden door MAC’s Metropodium.”

Onder de noemer Gimme a Break stellen Metropool en de Metropool Ambassadors Club, bestaande uit een brede groep ondernemers met een grote voorliefde voor muziek, een plek beschikbaar als voorprogramma van de Golden Earring. Je staat dus met je band in één keer voor ruim 2000 mensen te performen en bovendien speel je voor Nederlands grootste rock ’n roll band aller tijden. Welke band wil dat nou niet? Daarnaast biedt de MAC jouw band ondersteuning waar jij dat nodig hebt. Bedenk dus hoe jullie je volgende stap kunnen maken, dan bekijkt de MAC hoe ze dit voor je kunnen faciliteren.

Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Een makkie voor een band met ambitie, een goed eigen repertoire en commercieel inzicht. Het enige wat je moet doen is je bewijzen, door te spelen en ons te overtuigen van je talent. Brengt jouw band voldoende publiek op de been? Komen bezoekers voor jouw podiumpresentatie naar de popzaal? Hebben jullie gewoon de beste nummers? Geef je dan nu op via win@metropool.nl voor Gimme a Break en stuur links van je website, je social media account, je videos op youtube, je soundcloud, kortom alle middelen die jouw band in de strijd gaat gooien om die felbegeerde plek in het voorprogramma van Golden Earring te bemachtigen. Voorwaarden: de set bestaat uitsluitend uit eigen materiaal en jullie komen uit regio Oost. Wij maken een voorselectie en zullen op 9 maart de geselecteerde bands bekend maken. Op 11 april kun je als publiek komen kijken naar de kanshebbers tijdens een superspannende bandcompetitie. Naast een vakjury heeft het publiek ook een belangrijke stem voor de eindwinnaar, het is dus van belang om je het vuur uit de sloffen te spelen.

Geef je op vóór 8 maart, verbaas ons met je band en gooi je hele hebben en houwen in de strijd tijdens Gimme a Break!