Dries Roelvink: ‘Wij zijn ook maar een familie’

De Roelvinkjes is een reality-serie bij RTL5. De serie gaat over het wel en wee van de familie Roelvink. De familie Roelvink bestaat uit Dries Roelvink, zijn zoons Donny en Dave Roelvink, zijn partner Honoria en zijn ex-vrouw Luciënne. Ze zijn een hecht Amsterdams gezin. De Roelvinkjes lopen, net als andere gezinnen, tegen diverse uitdagingen aan. In dit programma zien we hoe zij daarmee omgaan. De Roelvinkjes zijn vanaf vanavond wekelijks te zien op RTL 5.

 

In de realityserie De Roelvinkjes volgt de camera het bewogen leven van de familie Roelvink. “Je ziet Dave vanuit een nulpunt steeds actiever worden”, vertelt Dries Roelvink in een interview met TVGids.nl

De Roelvinkjes zijn eindelijk op de buis. Tv-kijkend Nederland krijgt een inkijkje in het bewogen leven van de familie Roelvink. In het bijzonder dat van Dave Roelvink, de rebelse zoon van Dries. Een seksvideo, juwelenroof en een nachtje in de cel: 2014 was absoluut niet het jaar van Dave. In de realityserie De Roelvinkjes zijn de mooie, maar zeker ook de mindere tijden gefilmd. “Alles is in beeld gekomen. We worden constant gefilmd”, aldus Dave.

Maatschappelijke twist
“Voor mij als vader was het ook een nare periode met veel bezorgdheid”, vertelt Dries. Dat is de maatschappelijke twist van het programma. “Wij zijn ook maar een familie. Mensen kunnen zich wellicht herkennen in een aantal van de problemen die wij hebben, al is dit natuurlijk niet een situatie die iedereen meemaakt. Ik ben ook blij als ik om vijf uur in de ochtend het slot achter de deur hoor dichtvallen, zodat ik weet dat mijn zoon thuis is.”

Werken aan carrière
In De Roelvinkjes zien we de hechte familieband. Samen probeert de familie Dave op het rechte pad te krijgen. Dries: “Je ziet Dave vanuit een nulpunt steeds actiever worden.” Op dit moment is hij bezig met zijn dj- en modellencarrière. “Je zult zien dat ik nieuwe plannen krijg. Mijn dj-carrière gaat lekker, ik heb binnenkort de eerste shows staan”, aldus Roelvink junior.
(bron tv-gids)