“Die Konto” nieuwe single Bertie Lukano

Bertie Lukano (Lukassen) begon zijn muziekcarrière in 1971 samen met zijn twee broers en zijn zus. Destijds onder de naam “De Calimero”. In 1978 veranderde de naam in “De Lukano’s” en weer later in “Lukano.” In 1996 en 1997 deed Bertie Lukano mee aan de Soundmix show van Hennie Huisman Na jaren cd’s te hebben gemaakt met de band Lukano besloot Bertie in 2003 solo te gaan. zijn single “Het buikje van Maxima” werd meteen opgepakt door Giel Beelen.

Daarna volgden nog vele nummers o.a. “De baby van Maxima” en “Koninklijke billetjes”. Nu heeft Bertie Lukano weer een kraker uit. De nieuwe single draagt de titel “Die Konto” en is een cover van de track “Azonto” van ODG, Tiffany. De Nederlandse tekst is gemaakt door Bertie’s broer John Lukassen. De clip bij het nummer is te zien bij de bekende clipzenders en natuurlijk te bewonderen via YouTube.

“Die Konto” van Bertie Lukano is uitgebracht door Blue Ocean Records en te downloaden via de bekende downloadportals.