De teams uit Bloed Zweet & Tranen zijn compleet.

Één deelnemer uit ons Overijssel in de show van gisteravond, Justin Tonnema uit Enschede. Hij is geen ronde verder gekomen, want Xander de Buisonjé & Roxeanne Hazes  kozen voor Marc Canto en ging Velorisa via een wildcard mee. André Hazes jr. & Lange Frans kozen voor Gino Graus in hun team en namen ze Roma Mirando een ronde verder mee via een wildcard.

Na inmiddels 6 shows van 2015 zijn inmiddels alle kandidaten bekend. Uit de eerste show; Henny Thijssen, John West, Valentina Markaj en Driekes Hoekstra. Na de tweede uitzending zijn door; Jeffrey Heesen, Judith Peters, Mario Mulder en Mike Peterson . Na de derde show kwamen daar de volgende artiesten bij; Pascal Redeker, Jeronimo, Ernest van Hartingsveldt en Gino Fey. Vanuit show 4 wonnen; Melissa Barendrecht, Dali Philippo, Tino Martin en Jamie Hermans.  Uit show 5; Ray Benjamin, Mike & Colin, Henk Dissel en Patrick van Veen. Gisteren kwamen daar Marc Canto , Gino Graus, Velorisa en Roma Mirando bij.

De teams zijn compleet en de talenten zingen vanaf volgende week in duels tegen elkaar.

Bloed, Zweet & Tranen is de zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent. Xander de Buisonjé en Lange Frans vormen samen met Roxeanne en Andre jr. Hazes de twee juryteams. ‘Bloed Zweet & Tranen’ is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Het eerste seizoen in 2013 werd gewonnen door Jason Bouman.