De boer zoekt…Vrouw, nu ook op single

Willem den Brabander is al vele jaren actief in de vaderlandse showbizz. Gitarist – Zanger en de laatste jaren als troubadour. Een gevarieerd repertoire, herkenbare liedjes over het leven, meezingers van toen.. het is allemaal aanwezig. Kortom Willem den Brabander behoort bij de all-rounders en dat heeft er mede toe bijgedragen dat hij na het zien van een aflevering van “ Boer zoekt vrouw” werd geïnspireerd om een nummer te maken. 

 

Met als titel “ De boer zoekt …. Vrouw” is vanaf heden verkrijgbaar als de nieuwe single van deze entertainer. Voor iedereen, voor zover ze er nog zijn, die het programma nog nooit hebben gezien weet na het beluisteren van deze single de strekking van het programma en de gedachten van de kijker. Meer weten over Willem den Brabander kijk op www.willemdenbrabander.nl