Chef’Special ontvangt triple platina.

De Haarlemse vrienden van Chef’Special stonden vanmorgen op De Speelplaats bij Giel én ontvingen triple platina voor ‘In Your Arms’! De single is meer dan 90.000 keer gedownload.

Chef’Special ontvangt triple platina voor ‘In Your Arms’
In december vorig jaar ontving Chef’Special nog een Gouden Plaat voor het album Passing Through.
Cheffies live bij Giel
De nieuwe single van de Cheffies heet ‘Still Don’t Know’ en is de titelsong voor de Nederlandse comedy Homies. Naast deze track deed Chef’Special ook een eigen versie van ‘Uptown Funk’ van Mark Ronson & Bruno Mars, gemixt met ‘Who Am I (What’s My Name)’ van Snoop Dogg.
Vijfkoppige band
De vijfkoppige formatie Chef’Special komt uit Haarlem en werd opgericht in 2008. De band brengt een mix van funk, reggae en hiphop met elementen uit pop en rock. Soms worden ze zelfs vergeleken met internationale bands als The Roots en Fun Loving Criminals. Afgelopen jaar stond Chef’Special nog op de eindshow van 3FM Serious Request 2014.
Bron; 3FM