CD Album presentatie van Jeroen Oelen

Jeroen Oelen uit Hoogeveen presenteert zijn eerste Album. Jeroen heeft al diverse singles en clips op zijn naam staan en heeft door heel Nederland heen verschillende optredens.  Daarom toch maar de stap gezet om een compleet album uit te gaan brengen. Deze zal gepresenteerd worden op 27 maart a.s. in het Des-gebouw Albert steenbergenstraat 44 te Hoogeveen.

 

Er zullen diverse gastartiesten komen optreden waaronder Jan Spijkerman, Christo, duo Jan en Marga, Savanne, duo Second-out ,  Michelle Okken en Jeroen Oelen. De presentatie is in handen van Marcel Veldman en Jeroen Oelen 
Entree gratis
Zaal is open om 19:30 uur en begint om 20:00 uur
Gratis intree kaartje kun je afhalen aan de  tulpenstraat 14 Hoogeveen  , Tamboerlaan 4a Hoogeveen , Des-gebouw Albert steenbergenstraat 44 Hoogeveen