Californian Skies, nieuwe single Angelo Boltini

Met zijn nieuwe single ‘Californian Skies’ laat muzikale duizendpoot Angelo Boltini zich van vele kanten zien. De virtuoze jazz-rockgitarist en zanger stelt zich in dienst van het liedje, waar in de verte harmonische sporen van The Beatles en gekke, Afrikaanse ritmes te horen zijn. De zomerse, catchy track met duidelijk invloed uit de Brooklyn indie scene, verwoordt een blijdschap uit die een ieder uit een strak blauwe hemel kan trekken.

Angelo is als muzikant bekend van For the Birds, GOSTO, Thom Hoorweg, Thijs van Leer en Bo Saris en heeft gespeeld op plekken als Paradiso, de Melkweg, Mysteryland, North Sea Jazz. De release van debuutalbum “Paper Planes” is 12 februari in de Sugarfactory te Amsterdam en op de bijbehorende tour speelt hij onder andere in de Mezz Breda, Gigant Apeldoorn en Miles Amersfoort.

Californian Skies is uit op 4 februari 2015