‘BRABO’ UITGEROEPEN TOT BESTE CARNAVALSPLAAT VAN BRABANT

Tijdens de strijd om ‘de minst slechte carnavalsplaat van 2015’ is de single ‘Brabo’ van Geen Stempel ft. feestkapel Dùbent uitgeroepen tot de beste carnavalsplaat van Brabant door 3FM diskjockey Giel Beelen. Uit meer dan 180 inzendingen moesten 3 carnavalsacts strijden om de titel ‘minst slechte carnavalsplaat van 2015’. Naast Geen Stempel ft. feestkapel Dùbent waren ook Vleisboeket en groep 5 van basisschool De Meent aanwezig in de studio’s.

 

Ondanks het winnen van het ‘atten van een biertje’ in 14 seconden, de langste adem tijdens een ‘alaaf’ en een overweldigend aantal stemmen ging de winst naar de basisschool uit Leunen. Volgens jurylid Ronnie Ruysdael; ‘Omdat de jeugd de toekomst heeft.’ De andere juryleden, De Deurzakkers, vonden het jammer dat de prijs niet naar de Brabantse inzending ging.

Ricky van Geen Stempel is blij met de titel beste carnavalsplaat van Brabant: “Onze single Brabo doet het enorm goed; de agenda zit praktisch vol voor de carnaval, de reacties op de single zijn enorm goed, we worden in enorm veel kroegen gedraaid en de videoclip wordt enorm goed bekeken op YouTube. Dat Giel Beelen de single dan uitroept als beste carnavalssingle van Brabant is natuurlijk hartstikke mooi meegenomen.”

‘Brabo’ ft. feestkapel Dùbent is de 3e officiële single van Geen Stempel. Eerder verschenen al de singles ‘Sjansen’ en ‘Dansen tot ’s morgens vroeg’. Ook bracht Geen Stempel remixen uit van o.a. Henk Dissel, Nick & Simon en Nielson.

De videoclip van ‘Brabo’ is o.a. te vinden op Youtube ;