Amanda Kohler heeft stijgende lijn meer dan goed te pakken !

De boodschap die zangeres Amanda Kohler op 19 juli 2014 afgaf toen zij het Levensliedfestival van Den Bosch mocht openen was glashelder: “Je moet vooral genieten van het leven”! Ze presenteerde tijdens die opening en passant haar single met de alleszeggende- en bovendien zeer opvallende titel; ‘Ik leef niet om te werken’. Voor de vrolijke zangeres uit de Brabantse hoofdstad is het nu precies tien jaar geleden dat haar debuutsingle ‘Feesten in de stad’ verscheen. Ze heeft een jong, fris en ontwapende geluid waarmee ze ondertussen alweer vijf singles op haar naam schreef. In 2013 is Amanda uitgeroepen tot “Typisch Talent” op het levensliedfestival dat maar weer eens benadrukte dat de zangeres de stijgende lijn meer dan goed te pakken heeft.    
Never change a winning team en dus zette Amanda Kohler onlangs voor haar nieuwe single wederom koers richting de studio van Jurgen Kuppens. Daar waar ‘Ik leef niet om te werken’ werd opgenomen is ook de opvolger ingezongen. En niet zomaar een opvolger want de zangeres trekt de boodschap van haar vorige plaat gewoon door. ‘Waarom zou je sparen’ is opnieuw zo’n titel dat meteen volop de aandacht trekt. Lekker leven, ervan genieten en de centen gewoon laten rollen, aldus deze vrolijkmaker waarop de voetjes weer van de vloer kunnen. Een herkenbare plaat dus weer van dit ‘typisch talent’ uit ’s-Hertogenbosch; Amanda Kohler!