Massale knokpartij bij optreden; Zanger Tino Martin gewond.

De Haagse zanger Tino Martin heeft tijdens een optreden in Oostenrijk een champagnekoeler naar zijn hoofd gekregen. Hij raakte daarbij flink gewond aan zijn hoofd. De zanger die in 2000 op 16-jarige leeftijd de Scheveningse Talentenjacht won, trad dit weekend op in een aprés-skibar in Obertauern. Aan het eind van de gezellige feestavond sloeg plots de sfeer om. Er ontstond een massale vechtpartij waarbij 8 vakantiegangers gewond raakten.

Volgens de Oostenrijkse politie zijn de fans van Tino Martin verantwoordelijk voor de vechtpartij. Zij zouden zich massaal tegen de andere feestgangers hebben gekeerd, nadat de zanger zou zijn geraakt door een champagnekurk. Volgens de zanger klopt daar niets van en zou het gaan om een enorme champagnekoeler die hij tegen zijn hoofd aan kreeg. Dat zou gebeurd zijn tijdens de toegift. Hij heeft er een enorme hoofdwond aan overgehouden en moest in het ziekenhuis worden behandeld. Door de manager van Tino Martin is de politie gebeld. Tino heeft aangifte gedaan van zware mishandeling. Ook de manager heeft bij de Oostenrijkse politie Een verklaring afgelegd, aldus omroep West.

Tino laat via zijn facebook weten; Kijk straks om 19:20 naar SBS shownieuws en vanavond de late editie om 22:55. Een interview over wat er precies gebeurd is in Oostenrijk.