“Wat een spreker is die man” Dé nieuwe Carnavals sensatie van 2015!

Het kon natuurlijk niet uitblijven! Nadat Zanger Rens samen met DJ Gerrit de jubileumsingle ‘Cafe de Costa – de kroeg van mij maar ook van jou’ uitbracht, heeft de tijd niet stilgestaan. Zijn carrière is in een gigantisch stoomversnelling geraakt en wekelijks staat hij wel ergens op het podium om zijn zangkunsten te vertonen. Van festival naar bruine kroeg tot mobiele skihut, daar waar hij de microfoon pakt gaat het dak eraf.

Nu, een maand voor het carnavalsfeest los bast is de nieuwe single daar, “Wat een spreker is die man” van Zanger Rens ft. DJ Gerrit en in samenwerking met CV Niehaals. Weken lang, soms tot diep in de nacht is door A-Team Records gewerkt aan deze carnavalstopper van formaat. Oude vertrouwde klanken wisselen zich af met nieuwe gewoonten, zo wordt de polonaise dit jaar ingeruild voor gebroederlijk in elkaars armen van links naar rechts.  Stilstaan is dus geen optie en de discussie aangaan al helemaal niet, voor je weet zingen ze je toe met “Wat een spreker is die man, ’t is een man die ouwehoeren kan.