Wannebiezz CD presentatie én Bar Gezellig in Joure.

De ‘FeelGoodBand” van Nederland, de Wannebiezz, is aan een opmars begonnen die serieuze vormen begint aan te nemen. Jaarlijks geven zij hun goedbezochte TheaterFeesten “Ol de wee”. In samenwerking met Jumbo supermarkt stelden ze een speciale Jumbo Seniorenshow samen en ook dat bleek een schot in de roos. Tevens werden hun familieshow “Wannebiezz Kinderspel” en festivalspektakel “B!K D!EL” erg goed ontvangen. Kortom: de Wannebiezz zijn graag geziene ‘gozerts’ bij alle lagen van de bevolking en alle leeftijden.
Vanuit heel Nederland reizen fans richting Rotterdam om in die omgeving de optredens bij te wonen. Maar vanuit hun gestaag groeiende achterban nam het verzoek toe om ook eens met hun show naar het Oosten en Noorden van het land te komen. Daarom besloten Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette onlangs om de stoute schoenen aan te trekken. Op zaterdag 31 januari nemen de Wannebiezz samen met DJ Frits en Sjaan Valkhoff hun intrek in party- & zalencentrum ’t Haske in Joure en openen daar om 20:00 uur hun “Bar Gezellig”. Het publiek bezoekt deze avond de gezelligste kroeg van Nederland die ook nog eens gerund wordt door het gezelligste bandje van Nederland. Een avond lang keihard meezingen met de leukste, mooiste en vooral gezelligste Hollandse klassiekers in een ‘Wannebiezz jasje’. En dat uiteraard onder het genot van een drankje, blokje kaas en bitterballetje. Voor een spetterend gastoptreden hebben ze hun goede vrienden Mulder & Mulder uitgenodigd, dat is dus dubbel feest.
Maar dit is nog niet alles. Als klap op de vuurpijl zullen de Wannebiezz deze avond officieel hun nieuwe single presenteren. Als dank voor de support overhandigen zij het eerste exemplaar aan Radio Continu presentator Johan Terpstra. Vooral door Radio Continu bereiken de Wannebiezz een enorm publiek in het Oosten en Noorden van het land. Daarnaast zijn ze door Johan gevraagd ook dit jaar weer mee te gaan op artiestenreis naar Turkije.
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de single, die de definitieve doorbraak van de Wannebiezz moet betekenen. En dat kan niet mooier, want 2015 is namelijk het jaar dat deze 3 jeugdvrienden 10 jaar als Wannebiezz optreden. Dat lustrum FEEST begint pas echt in ’t Haske in Joure. Tickets zijn te bestellen via www.wannebiezz.nl