VROEGE VOGELS TICKETS DUTCH VALLEY UITVERKOCHT

Zojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat de Vroege Vogel Tickets zijn uitverkocht. Het einde van de succesvolle Vroege Vogel ticketactie markeert de start van de reguliere kaartverkoop van het gezelligste feest van Nederland dat plaatsvindt op zaterdag 8 augustus 2015 in Spaarnwoude.

Volgens woordvoerder Aloys Buijs heeft Dutch Valley met haar bomvolle feest formule een vaste plek veroverd in de harten van de fans. Over de succesfactor zegt hij: ‘We bieden heel veel waar voor het geld. Reken even mee: € 27,50 voor ongeveer 100 topartiesten, 9 podia, pop, rock, dance, hiphop, Nederlandstalig en 10 uur non-stop top entertainment en gezelligheid. Weet jij waar je de komende zomer voor zo’n bizar groot feest 30 eurocent per artiest betaald?’.

Over de beslissing om zelf de kaartverkoop ter hand te nemen zegt Buijs: ‘ Geen veilingen meer. Door de kaartverkoop exclusief via onze eigen website aan te bieden komen wij tegemoet aan de veelgehoorde vraag om eenvoudig meerdere tickets tegelijk tegen gegarandeerd de laagste prijs aan te schaffen’. 

Groepen bezoeken Dutch Valley in grote getalen en worden door Dutch Valley bediend middels een samenwerking met Event Travel (www.eventravel.nl/dutchvalleyfestival.nl/tickets). Met meer dan 100 opstapplaatsen in heel Nederland bied Event Travel combikaarten met korting aan. 

VIP- en Kids Tickets

Volgens Buijs is Dutch Valley met alle muziek stromingen vertegenwoordigt een gezellig en herkenbaar festival voor jong en oud van verschillende pluimage. Buijs: ‘Dutch Valley is muzikale een kermis, een toegankelijk uitje voor iedereen. Daarom bieden we naast reguliere tickets ook  VIP- en Kids Tickets aan’.


Ticketprijzen

De prijs van een Regulier Dutch Valley Ticket bedraagt € 27,50. VIP Tickets kosten € 55,- en Kids Tickets zijn te koop voor € 15,- . Genoemde prijzen zijn exclusief fee. Met 45.000 bezoekers was Dutch Valley in 2014 volledig uitverkocht.