VoSound sluit Joint Venture met CTM.

Met ingang van 1 januari 2015 hebben Volendam Music, Jan Smit en CTM besloten een exclusieve, wereldwijde( Joint Venture ) samen werking aan te gaan mbt alle bestaande en toekomstige muziek aktiviteiten van het VoSound label. In 2012 richtten Jan Smit en Volendam Music het muzieklabel VoSound op, in eerste instantie om alle muziek( audio en video) van Jan Smit op te releasen, promoten, marketen en verkopen.

In de tussentijd is VoSound een van de meest succesvolle muzieklabels van Nederland geworden met uiteraard grote successen van Jan Smit maar ook van andere artiesten zoals Gerard Joling, Ancora, Jan Keizer en Anny Schilder, Monique Smit, George Baker en het multimedia project 2 Kleine kleutertjes. Partijen zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de successen van VoSound verder zal uitbouwen, zowel nationaal maar ook internationaal en ook op basis van nieuwe online initiatieven.

Op bijgaande foto vlnr: Jitze de Raaff, Aloys Buys, Jan Smit, Alice Buys, Jaap Buys, Andre de Raaff.