Vormer komt met nu al spraakmakende carnavalssingle

Pascal de Vormer is als tekstschrijver verbonden aan vele successen. Zo komen we hem tegen als tekstschrijver van de hits van  Rob Zorn,  Rene Eshuijs en A3aan Drost. Maar ook solo weet hij ons ook te bereiken. Wie kent niet de nummers “ Achter het raam” en “ Drink rode wijn”. Nummers die tot op de dag van vandaag nog meedraaien in het radiocircuit en regelmatig uit de boxen knallen van de diverse horeca gelegenheden. Daar gaat een nummer bijkomen en wel “D’r in d’r uit”.
En met deze nieuwe single heeft VORMER weet hij weer de aandacht naar zich toe te trekken. Een geweldige feest single met een titel welke de lading dekt of toch niet. Het typisch carnavalsnummer die je moet horen …… De single is verkrijgbaar via de reguliere cd speciaalzaak – downloads en streaming en uitgebracht op CDHamster Music