Unieke cd presentatie Marco Schouten en John Enter

Zondag 25 januari staat er in Almelo iets unieks op het programma. In Café Het Zuiden is er een cd presentatie van niet een maar van twee zangeres uit Overijssel. Marco Schouten presenteert daar zijn nieuwste single “Tranen in mijn bier” ( komende week  binnenkomend in onze Sterrenparade hitlijst van RTV Oost)  Samen met zijn (muziek) vriend John Enter die onlangs “ Ik zag en koe” uitbracht en ook deze op feestelijke wijze aan het publiek wil presenteren. De twee entertainers komen elkaar in het land regelmatig tegen tijdens optredens en aan het eind van 2014 werd dan ook het idee geopperd om gezamenlijk de presentatie te doen. Een geweldig idee want beide hebben al haren de traditie om in januari een cd uit te brengen en te presenteren. Fans van beide artiesten kunnen hun hart dus ophalen dus ophalen en zijn welkom op zondag 25 januari in Cafe Het Zuiden te Almelo. Het feest begint om 14.00. Naast optredens van beide feestbeesten zullen er ook optredens zijn van Peggy Mays, Sylvia Swart, Saskia Damen, August Hendriks, IJssel Duo, Marco de Hollander, Rene Dreijerink, Evert Wolters, Arjan Venemann en Chiel. Kortom ingrediënten voldoende om langs te komen en aanwezig te zijn bij de muzikale doop van de nieuwe single van zowel Marco Schouten als van John Enter. Wees wel op tijd want vol=vol !