Twee keer ‘Overijssel’ naar de volgende ronde in Bloed Zweet en Tranen.

Ondanks de vele deelnemers uit het westen des lands in de show van gisteravond, wisten twee deelnemers uit Overijssel zich een ronde verder te plaatsen. Melissa Barendrecht (afkomstig uit Twente) kreeg een Wildcard van André en Frans en Dali Philippo uit Zwolle zat tot het einde in de Hotseat bij Xander en Roxeanne. Ook Tino Martin en Jamie Hermans gingen een ronde verder. Na 4 shows zijn er inmiddels 16 kandidaten door naar de volgende ronde.

Er waren ook weer ‘bekende gezichten’ uit zingend Nederland in de show van gisteren. Zo deed o.a. Theo (zanger van de groep Diep Triest mee, zangeres Yosee, Arno Kolenbrander (winnaar soundmixshow 1995), zanger Leo Nardel, zanger Tino Martin en Nigel Kreuger (zoon van zanger Dario).