Tour Dana Winner

Op donderdag 15 januari begon Dana met haar nieuwe tour. In een volledig uitverkochte Music Hall,  presenteerde Dana de nummers uit haar album ‘Bloem’ aan haar publiek. Dana reist veel, dus haar nieuw album werd meertalige. Op Bloom vindt u Nederlandse liederen, Engelse liederen, een Franse lied, een Duits lied en een Zuid-Afrikaanse liedje. Tijdens Dana van 2 uur show, zult u deze talen horen.

 

 

Tijdens haar optreden zingt Dana ook enkele hits uit haar vroege jaren.  Er is een fantastisch licht setting en zijn er 5 grote muzikanten; Erik Vlasblom, Taco Nieuwenhuizen, Segar Remco van der Sluis, Hans Voerman en Martin Townsend.

Komende dagen en weken, toert Dana in België en Nederland met haar show. Alle datums en plaatsen kunnen worden gevonden op www.danawinner.com > http://danawinner.nl/nl/tourlist.php