Tinus Hoekstra een naam om in de gaten te houden !

Tinus Hoekstra heeft zich de laatste jaren nadrukkelijk ontwikkeld en wordt alom gezien als één van dé aanstormende talenten van ons land met een voortreffelijke eigen sound. De 26-jarige in Doetinchem geboren volkszanger werkt al enkele jaren nauw samen met Frank Verkooyen. En dat heeft zijn vruchten al afgeworpen: Liedjes als ‘Blijf bij me vannacht’ zijn debuutsingle uit 2011, of ‘Hoe kon ik weten’ van 2012 en zijn derde single ‘Waarom’ die Tinus vorig jaar uitbracht, worden volop gedraaid in het land.

 

Dat het crescendo gaat met Tinus blijkt zeker ook tijdens zijn optredens waarbij hij de podia al heeft gedeeld met de bekende grote namen uit het volkse levensliedcircuit. Ook ‘Ik Vraag Je Met Pijn In Mijn Hart’, de opvolger van de succesvolle single ‘Waarom’, is afkomstig uit de The Boom Music Studio van Frank Verkooyen. Een liedje dat naar verwachting de kroegen en feesttenten volledig op z’n kop zal gaan zetten. Kortom feest, gezelligheid en meterslange polonaises worden gegarandeerd met deze prima Rood-Hit Blauw-produktie! Tinus Hoekstra, een naam om in de gaten te blijven houden!
Meer Info over Tinus is te verkrijgen via zijn website: http://www.zangertinus.nl/
Of zijn facebook pagina: https://www.facebook.com/tinus.hoekstra