Thom Craane zou het willen weten.

Thom Craane is een Kaatsheuvelse feestzanger. Hij is geboren op 17 oktober 1991 en is 16 als hij voor het eerst een optreden verzorgt. Op een feestje van een vriendin zingt hij enkele nummers en zo is zijn passie voor de bühne geboren. Sindsdien treedt hij steeds vaker op. Thom zingt voornamelijk Nederlandstalige nummers en het liefst zo feestelijk mogelijk. Thom geniet met volle teugen van zijn optredens en droomt van het maken van een eigen single. In 2012 komt zijn droom uit.

 

Dan neemt hij zijn eerste single, ‘Kom maar op’ in samenwerking met dj Yeroen en dj Wezz op. Thom merkt na het maken van ‘Kom maar op’ dat er steeds meer boekingen binnenstromen. Via dj Yeroen leert Thom dj Tomba kennen. Met dit tweetal neemt Thom zijn tweede single ‘Rosamunde’ op.
Vanaf zijn derde single ‘Watje’ start Thom een samenwerking met Harald Queens. Harald is producer van HQ Studio en produceerde onder andere nummers van Johnny Gold, Jan van Est en Dirk Meeldijk.
Thom zijn eerste drie singles zijn covers van bestaande nummers. Samen met Harald begint Thom aan het schrijven van een nieuw nummer. Dit resulteert in de nieuwe single ‘’k Zou willen weten’. Hiermee geeft Thom zijn eigen feestelijke draai aan een nummer van de Catalaanse band ‘La Pegatina’.
Thom zijn motto is: ‘Ik wil van ieder feest een knalfeest maken’. Daar zal de single ‘’k Zou willen weten’ zeker een bijdrage aan gaan leveren.