Single presentatie CV De Jassen en DJ Coenio groot Succes!

Op vrijdag 16 januari presenteerde CV de Jassen en DJ Coenio hun nieuwe carnavalskraker “Wat is hij lang” in café de Slijterij aan de Heuvel 42 in Tilburg. Het nummer is de opvolger van “Mag ik vanavond op jouw WiFi”, die het vorig jaar erg goed deed. Ook dit jaar hebben CV de Jassen en DJ-Coenio de handen weer ineen geslagen wat heeft geresulteerd in deze kneiter van een singel.

 

DJ-Coenio is één van Brabants beste export producten. Zijn opgebouwde portfolio is indrukwekkend met namen als: het EK voetbal in Zwitserland/Oostenrijk, Tricolores in concert en zijn eigen vertrouwde Amstel Bierhal. Naast draaien in hij ook druk met optredens in het land. Samen met Rogier van Oosterhout vormt hij het duo Rogier en Co en heeft hij verschillende hits gescoord, zoals “Schatje mag ik je foto”, “Ik ben zo moe” en “Stop een falafel in je waffel”. Dit is al de derde carnavalsplaat die CV De Jassen uitbrengt. De lat wordt ieder jaar hoger gelegd wat leidt tot hoge verwachtingen bij onze fans. Met een scherpe tekst en een hoog polonaise gehalte zijn we trots op het eindresultaat van deze single.

De single is opgenomen en gemonteerd in de studio van Strictly Music te Waalre.