Rosalie Meijer; STARS

De videoclip, van het door Rosalie Meijer geschreven “Stars” staat online. Ze schreef dit prachtige nummer voor de helaas veel te jong overleden Sterre Freriksen die aan de gevolgen van leukemie overleed. Het filmpje kreeg de 1e prijs van de Verhalenwedstrijd van de Provincie Overijssel, dat gemaakt is over vader Frank Freriksen en zijn dochter. In dit filmpje wordt het verhaal van Frank verteld over Sterre en het boekje (Lisa, het meisje dat prinsesje wil worden) en alle bijzondere dingen die daarna zijn gebeurd.

Hierin ook bewegende beelden van Sterre. Tevens zijn te zien; Bert Visscher, Reinout Douma, Rosalie Meijer en Erwin Nyhoff.

De Sterre Stichting, te Raalte, is op 30 januari 2009 opgericht ter nagedachtenis aan Sterre Freriksen (30 april 1999) die op 8 jarige leeftijd, op 3 juli 2007, is overleden aan de gevolgen van leukemie.