Ronnie Ruysdael luidt jubileumjaar in als ‘De Koning van de Polonaise’

Vandaag is het Drie Koningen en het is niet voor niets dat juist op deze datum de nieuwe single van Ronnie Ruysdael uitgebracht wordt: De Koning van de Polonaise! In 2015 is het 25 jaar geleden dat Ronnie Ruysdael voor het eerst zijn plateauzolen op het podium zette. Hij was 19 jaar lang de flamboyante leadzanger en frontman van feestband De Sjonnies en inmiddels staat hij alweer 5 jaar als solo-artiest op de planken.Dit jubileumjaar wordt uitgeroepen tot het jaar van ‘De Koning van de Polonaise’

De boodschap van de nieuwe single is simpel en doeltreffend. Zonder onderscheid te maken in rang, stand, huidskleur of afkomst, nodigt de Koning iedereen uit om mee te gaan. Op de vraag waar hij met iedereen dan naar toe gaat, antwoordt Ronnie: ‘Naar daar waar het goed is natuurlijk’. “Ik ben de koning van de polonaise en vraag je vriendelijk: ‘Sluit maar achteraan’ Want in de polonaise is iedereen hetzelfde Omdat de neuzen dan dezelfde kant op gaan”. Als eerste geschenk kreeg de jubilaris van zijn manager Thijs iets waar iedereen eigenlijk alleen maar van kan dromen: zijn eigen smiley inclusief bakkebaarden en gouden tand. Daarnaast is Ronnie genomineerd voor “Beste Feestact 2014!”

Graag houden we jullie op de hoogte van verdere festiviteiten rondom het jubileum. Gelegenheid tot feliciteren via www.facebook.com/ronnieruysdael