Release nieuwe CD single van Tenminste Houdbaar Tot (THT)

Op 7 januari wordt de nieuwe single Moet Nu Gaan van de nederpopband Tenminste Houdbaar Tot (THT)  gereleased. Het is hun tweede single na het zo succesvolle nummer Duizend Kilometer die in 2010 voor Unicef uitgebracht werd. Moet nu gaan is een lekker vlot uptempo nummer over een liefdesrelatie die ten einde loopt.

Wie zijn THT.
Tenminste Houdbaar Tot brengt uitsluitend eigen Nederlandstalig werk ten gehore ontsproten uit het brein van bandleider Joop Klein Goldewijk. Het repertoire omvat zowel luisterliedjes als stevige rock. Ook liedjes met humor en zelfspot ontbreken niet.

De bandleden zijn:
– Seebe Janssens (leadzang)
– Joop Klein Goldewijk (elektrische gitaar/zang, tekstschrijver/componist)
– Wim Holders (akoestische gitaar/zang) 
Een gemêleerd gezelschap qua muzikale achtergrond, ervaring en leeftijd.  In deze samenstelling bestaat de band sinds mei 2007.

Meer informatie, foto’s en geluidsfragmenten kunt u vinden op onze facebook pagina.