Persvertegenwoordiger familie Bauer geeft kennis van overlijden vader Frans Bauer

De persvertegenwoordiger van de familie Bauer, laat zojuist weten dat de vader van Frans Bauer  (Chris Bauer), vanavond in het Bravis ziekenhuis te Roosendaal is overleden aan een hartstilstand. Op 1 januari werd Chris opgenomen voor de behandeling van een longontsteking. Ondanks de zorgelijke medische conditie van Chris, kwam de hartstilstand onverwachts.

 

De familie Bauer is dankbaar voor de laatste jaren dat zij nog samen mochten zijn. Zij vragen de gelegenheid, om het onverwachtse verlies in gepaste rust te kunnen verwerken. Chris Bauer werd in 2003 zelf een bekende Nederlander door zijn bijdrage in de succesvolle tv serie “De Bauers”. Het Nederlandse en Vlaamse publiek maakte kennis met Chris Bauer als liefdevolle familieman, die altijd nauw betrokken was bij zijn gezin. Chris Bauer is 70 jaar geworden.

De Sterrenparade wenst de familie Bauer veel sterkte.

Foto; De Sterrenparade