Pascal, Jeronimo, Gino & Ernest ook ronde verder in Bloed Zweet & Tranen

Gisteren was de derde reeks audities te zien van het tweede seizoen Bloed Zweet & Tranen. Honderden zangers en zangeressen hebben meegedaan. Zo’n 90 artiesten hebben de audities op TV gehaald. De juryleden Lange Frans & André Hazes jr en Xander de Buisonjé & Roxeanne Hazes zullen de komende weken hun keuze maken, wie er mee mogen naar de eliminatieshows. In de eerste uitzending wonnen; (uit ons Overijssel) Henny Thijssen, John West, Valentina Markaj en Driekes Hoekstra. Na deze tweede uitzending zijn door; Jeffrey Heesen, Judith Peters, Mario Mulder en Mike Peterson . Gisteren kwamen daar de volgende artiesten bij; Pascal Redeker, Jeronimo, Ernest van Hartingsveldt en Gino Fey.

Bloed, Zweet & Tranen is de zoektocht naar het beste nieuwe Nederlandstalige zangtalent. Xander de Buisonjé en Lange Frans vormen samen met Roxeanne en Andre jr. Hazes de twee juryteams. ‘Bloed Zweet & Tranen’ is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Het eerste seizoen in 2013 werd gewonnen door Jason Bouman.