Paddington film met o.a. de stem van Lange Frans

Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles dat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor het beertje totdat een museumconservator het unieke beertje ontdekt. Een live-action animatie gebaseerd op de populaire kinderboeken van Michael Bond.

Paddington komt op 11 februari in de Nederlandse bioscopen, met hierin de stemmen van o.a. Lange Frans (buurman Mr. Curry) , Freek Vonk (ontdekkingsreiziger Montgomery) , Beau van Erven Dorens (Paddington) en Anna Drijver (slechterik Millicent)