Op wie is Marvin zo verliefd ?

Marvin, geboren 1989 te Arnhem waar hij nog steeds woonachtig is, zet in 2010 de eerste stappen om daadwerkelijk zijn eerste single op te nemen ‘’Ga maar door’’.  Deze single bracht regionaal wat meer bekendheid, optredens en werd vervolgd door nog twee singles. 
Doordat er toch te weinig progressie was besloot hij contact op te nemen met Frank Verkooyen voor het maken van een nieuwe single. Frank had een leuk idee voor Marvin en een toffe samenwerking resulteerde in zijn nieuwste single.

‘’Ben zo verliefd op jou’’ is een eigentijdse cover van het nummer ‘’Not Responsible’’ van niemand minder dan Tom Jones. De track is opgenomen in de The Boom! Music Studio, van Frank Verkooyen die ook de productie en het arrangement voor zijn rekening nam. De Nederlandstalige tekstbewerking lag in handen van Femke Reuvers.