O.a. Yes-R in Hartsvrienden

Vanavond is de première van de musical Hartsvrienden. De musical Blood Brothers is al jaren een ongelooflijk succes in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Amerika, met meer dan 15 miljoen bezoekers. De musical ontving vele prijzen, waaronder drie Olivier Awards. Vanavond presenteren ze in Gouda een nieuwe Nederlandse versie van deze musicalhit: Hartsvrienden. Humor en emotie komen samen in een unieke en moderne interpretatie van het oorspronkelijke verhaal. Nu met een bijzondere en verrassende sterrencast.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus. Het lot herenigt ze in hun volwassen leven. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. De spanningen lopen echter hoog op wanneer de broers verliefd worden op dezelfde vrouw, met aangrijpende gebeurtenissen tot gevolg.

Cast
De cast bestaat naast Jim Bakkum en Guido Spek uit Vera Mann (Mevrouw Johnstone), Maike Boerdam (Mevrouw Lyons) en Yes-R (Verteller). De overige rollen worden gespeeld door Bente van den Brand, Jonathan Demoor, Jacqueline Aronson, Sanne Schlette en Michiel de Meyer.