Nieuwe talentenjacht; We Are The Family

In 2015 gaat de zender SBS 5 een nieuwe talentenjacht genaamd We Are Family uitzenden. De show wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder. De opzet van het programma is, volgens de makers, niet te vergelijken met The Voice Of Holland en Superkids. Bij We Are Family (WAF) wordt er namelijk niet gezocht naar vocale wonderkinderen, maar naar families (of een delen van een familie) met een talent.

 

We Are Family is niet alleen voor mensen die goed kunnen zingen, maar ook acts met dans, zang, cabaret of playback zijn van harte welkom. De act moet echter wel uitgevoerd worden met leden van een familie. Bij iedere act moet er een kind jonger dan 12 jaar aanwezig zijn. Hij of zij moet begeleiding krijgen op het podium door een (of meerdere) volwassenen. Kinderen vanaf 3 jaar oud kunnen zich al aanmelden voor We Are Family met Jochem van Gelder.

SBS zoekt kinderen tussen de 3 en de 12 jaar oud die met één of meerdere (oudere) familieleden willen optreden. Elke samenstelling is mogelijk, zolang je maar familie bent en er minimaal één kind meedoet. Van zang tot dans en van goochelen tot playbacken: alle familie-acts zijn welkom! Ze zoeken geen virtuozen of wonderkinderen, maar leuke, aandoenlijke en enthousiaste kids, die samen met één of meerdere familieleden optreden. Van een moeder-dochter balletperformance, een opa die samen met zijn kleinzoon goochelt, een zingende familie tot een schattig kind dat samen met haar grote voorbeeld, haar vader, drumt! In We are family gaat het vooral om de FUN van het meedoen!

Het is geen serieuze talentenjacht is, het wordt puur vermaak, geen wedstrijd met een  jury. Het zijn vooral de verhalen achter de gezamenlijke hobby’s en passies.

Aanmelden; http://www.sbs6.nl/programmas/we-are-family/pagina/aanmelden-100000000000/